اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تبلیغ تقلب در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان | متهمان دستگیر شدند

  • کد خبر: ۶۸۸۲۳
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
تبلیغ تقلب در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان | متهمان دستگیر شدند
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با اشاره به دستگیری عاملان تبلیغ تقلب امتحانات نهایی در فضای مجازی، از کلیه دانش آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: برابر رصد‌های صورت‌گرفته در فضای مجازی اعضای دو باند تبلیغ تقلب و دسیسه در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان که در پیام‌رسان تلگرام و شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام تبلیغ می‌کردند، مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از کسب مجوز قضایی دستگیر و به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مقامات ذی‌صلاح شدند.

این مقام انتظامی ادامه داد: اعضای این دو باند در مواجهه با ادله و سایر شواهد به بزه ارتکابی خود اعتراف کرده و اذعان داشتند در بسیاری از موارد پس از دریافت وجه و بیعانه از داوطلبان در ازای شرکت در امتحانات نهایی آنان هیچ‌گونه خدماتی به آن‌ها ارائه نکرده و با این ترفند از طعمه‌های خود کلاهبرداری می‌کردند.

سرهنگ پاشایی افزود: هم اکنون با راه‌اندازی کارگروه‌های ویژه در پلیس فتا تهران بزرگ، استان‌ها و سایر شهرستان‌های کشور بیش از ۱۰۰ پایگاه عملیاتی نظارت و برخورد قانونی، این نوع تخلف و جرایم را رصد می‌کند.

وی گفت: در این راستا با همکاری ویژه با وزارتخانه آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیدگی به این‌گونه تخلفات در جریان بوده و در صورت رویت موارد مشابه و مجرمانه در خصوص دسیسه و تقلب در جریان امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان برابر قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

این مقام انتظامی ضمن بیان اینکه در هنگام کشف موارد مجرمانه در این حوزه، صورت اسامی دانش‌آموزان و دانشجویان متخلف نیز به نهاد‌های اجرایی دو وزارتخانه یادشده به جهت اعمال برخورد‌های لازم و قانونی اعلام خواهد شد، از تمام دانش‌آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: خانواده‌ها باید با توجه به اینکه ارتکاب این اعمال مجرمانه و متخلفانه بعضا از سوی فرزندان آن‌ها به صورت مخفیانه صورت می‌گیرد ضمن راهنمایی فرزندان نظارت مستمر و دائمی را بر نحوه فعالیت‌های تحصیلی و امتحانات آنان داشته باشند.

این مقام مسئول به عموم مردم توصیه کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک می‌توانند موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به جهت برخورد قانونی با متخلفان و مجرمان به پلیس فتا منعکس کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->