دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تبلیغ تقلب در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان | متهمان دستگیر شدند

  • کد خبر: ۶۸۸۲۳
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
تبلیغ تقلب در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان | متهمان دستگیر شدند
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با اشاره به دستگیری عاملان تبلیغ تقلب امتحانات نهایی در فضای مجازی، از کلیه دانش آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: برابر رصد‌های صورت‌گرفته در فضای مجازی اعضای دو باند تبلیغ تقلب و دسیسه در امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان که در پیام‌رسان تلگرام و شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام تبلیغ می‌کردند، مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از کسب مجوز قضایی دستگیر و به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مقامات ذی‌صلاح شدند.

این مقام انتظامی ادامه داد: اعضای این دو باند در مواجهه با ادله و سایر شواهد به بزه ارتکابی خود اعتراف کرده و اذعان داشتند در بسیاری از موارد پس از دریافت وجه و بیعانه از داوطلبان در ازای شرکت در امتحانات نهایی آنان هیچ‌گونه خدماتی به آن‌ها ارائه نکرده و با این ترفند از طعمه‌های خود کلاهبرداری می‌کردند.

سرهنگ پاشایی افزود: هم اکنون با راه‌اندازی کارگروه‌های ویژه در پلیس فتا تهران بزرگ، استان‌ها و سایر شهرستان‌های کشور بیش از ۱۰۰ پایگاه عملیاتی نظارت و برخورد قانونی، این نوع تخلف و جرایم را رصد می‌کند.

وی گفت: در این راستا با همکاری ویژه با وزارتخانه آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیدگی به این‌گونه تخلفات در جریان بوده و در صورت رویت موارد مشابه و مجرمانه در خصوص دسیسه و تقلب در جریان امتحانات نهایی دانش‌آموزان و دانشجویان برابر قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

این مقام انتظامی ضمن بیان اینکه در هنگام کشف موارد مجرمانه در این حوزه، صورت اسامی دانش‌آموزان و دانشجویان متخلف نیز به نهاد‌های اجرایی دو وزارتخانه یادشده به جهت اعمال برخورد‌های لازم و قانونی اعلام خواهد شد، از تمام دانش‌آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: خانواده‌ها باید با توجه به اینکه ارتکاب این اعمال مجرمانه و متخلفانه بعضا از سوی فرزندان آن‌ها به صورت مخفیانه صورت می‌گیرد ضمن راهنمایی فرزندان نظارت مستمر و دائمی را بر نحوه فعالیت‌های تحصیلی و امتحانات آنان داشته باشند.

این مقام مسئول به عموم مردم توصیه کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک می‌توانند موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به جهت برخورد قانونی با متخلفان و مجرمان به پلیس فتا منعکس کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->